SMS når fram på riktigt

Nå fram med ditt budskap
- var kunden än är

Skicka SMS från outlook
Webb-SMS

e-SMS - SMS i Outlook


SMS Outlook

Att kunna skicka SMS från Outlook har länge varit en oslagbar tjänst för att slippa uteblivna möten samt nå ut med affärskritisk information snabbt och enkelt. Nu erbjuder iP.1 denna möjlighet även för användare av Outlook 2013 och 2016.

Tack vare vårt smarta plugin till Microsoft Outlook 2013 och framåt kan du nu enkelt koppla vår SMS-tjänst till din Outlook. Skapa helt enkelt ett konto och ladda ner pluginet från vår hemsida och börja SMS:a!
Globala listor och lokala kontakter

Skicka SMS till alla dina kontakter, lokalt på datorn eller från delade globala adresslistor. e-SMS gör det enkelt att nå ut till alla!

Mallar för snabb kommunikation

e-SMS ger dig möjligheten att skapa färdiga SMS-texter som infogas i ditt meddelande på nolltid. Personifiera dina SMS genom att hämta kontaktdata så som förnamn eller efternamn.

Skicka och ta emot SMS

Med ett virtuellt nummer kopplat till ditt konto kan du med enkelthet vidarebefodra mottagna SMS till din inkorg för mail. Du kan även använda ditt virtuella nummer som avsändare.

Samma konto på flera enheter

Med e-SMS kan du med enkelhet använda samma konto på flera datorer samtidigt. Vi ger dig också kostnadsfri tillgång till vårt API samt vår webbapplikation.


Se hur enkelt det är att skicka SMS från Outlook!


Kontohantering och efterfakturering

Har ni många användare eller avdelningar? Med vårt smarta API för kontohantering, kan ni enkelt hantera och skapa nya konton direkt från det egna systemet. Vi kan även hjälpa er att skräddarsy en egen lösning för att hantera större volymer av konton och användare. Vi erbjuder även efterfakturering. Kontakta oss redan idag för mer information.

Hur kommer jag igång?

1. Att koppla vårt plugin för SMS i Outlook är enkelt. Börja med att registrera ett kostnadsfritt testkonto, eller besök vår webbshop för att skapa ett skarpt konto.

2. Följ sedan nedladdningslänken och ladda ner pluginet. När du öppnar filen så sköts installationen automatiskt.

3. När ditt konto är skapat kommer du att få ett välkomst mail med en länk som leder till dina kontouppgifter bestående av ett kontonummer samt API-nyckel, som du enkelt kopierar och klistrar in under kontoinställningar i plugginet.


Det här behöver du:

Ett konto med SMS-saldo samt vårt plugin för SMS i Outlook.

Du kan alltid utöka ditt konto i efterhand med andra tilläggstjänser eller mer SMS-saldo. För att skräddarsy ditt konto, besök vår externa webbshop.

Vi stödjer SMS från Outlook i följande versioner

  • SMS Outlook 2016
  • SMS Outlook 2013
  • SMS Outlook 2010
  • SMS Outlook 2007

För att koppla SMS till outlook 2007 - 2010, Office Mobile Service klicka här
Hjälp-länkar

Manual för e-SMS

FAQ e-SMS

Ladda ner e-SMS

Skapa ett gratis testkonto

Instruktionsfilm