e-SMS - SMS i Outlook 2013 - 2016

SMS når fram på riktigt

Nå fram med ditt budskap
- var kunden än är

sms via outlook

e-SMS - Skicka SMS från Outlook 2013 & framåt


SMS Outlook

Att kunna skicka SMS direkt via Microsoft Outlook har länge varit en oslagbar tjänst för att slippa uteblivna möten samt nå ut med affärskritisk information snabbt och enkelt. Nu erbjuder iP.1 denna möjlighet även för användare av Outlook 2013 och 2016.

Tack vare vårt smarta plugin till Microsoft Outlook 2013 och framåt kan du nu enkelt koppla vår SMS-tjänst till din Outlook. Skapa helt enkelt ett konto och ladda ner pluginet från vår hemsida och börja SMS:a!

Kontohantering och efterfakturering

Har ni många användare eller avdelningar? Med vårt smarta API för kontohantering, kan ni enkelt hantera och skapa nya konton direkt från det egna systemet. Vi kan även hjälpa er att skräddarsy en egen lösning för att hantera större volymer av konton och användare. Vi erbjuder även efterfakturering. Kontakta oss redan idag för mer information.


SMS plugin Outlook

Hur kommer jag igång?

1. Att koppla vårt plugin för SMS i Outlook är enkelt. Börja med att registrera ett kostnadsfritt testkonto, eller välj ett paket direkt här på sidan som passar dig.

2. Följ sedan nedladdningslänken och ladda ner pluginet. När du öppnar filen så sköts installationen automatiskt.

3. När ditt konto är skapat kommer du att få ett välkomst mail med en länk som leder till dina kontouppgifter bestående av ett kontonummer samt API-nyckel, som du enkelt kopierar och klistrar in under kontoinställningar i plugginet.


Det här behöver du:

Ett konto med SMS-saldo samt vårt plugin för SMS i Outlook.

Från 33 öre/SMS. Du kan alltid utöka ditt konto i efterhand med andra tilläggstjänser eller mer SMS-saldo. För att skräddarsy ditt konto, besök vår externa webbshop.

Vi stödjer SMS från Outlook i följande versioner

  • SMS Outlook 2016
  • SMS Outlook 2013
  • SMS Outlook 2010
  • SMS Outlook 2007

För att koppla SMS till outlook 2007 - 2010, Office Mobile Service klicka här
Hjälp-länkar

Manual för e-SMS

FAQ e-SMS

Ladda ner e-SMS

Skapa ett gratis testkonto

Instruktionsfilm