SMS når fram på riktigt

Nå fram med ditt budskap
- var kunden än är

sms via outlook

e-SMS - Skicka SMS från Outlook 2013 & frammåt

Skicka SMS i outlook

SMS Outlook

Att kunna skicka SMS direkt via Microsoft Outlook har länge varit en oslagbar tjänst för att slippa uteblivna möten samt nå ut med affärskritisk information snabbt och enkelt. Nu erbjuder iP.1 denna möjlighet även för användare av Outlook 2013 och 2016.

Tack vare vårt smarta plugin till Microsoft Outlook 2013 och framåt kan du nu enkelt koppla vår SMS-tjänst till din Outlook. Skapa helt enkelt ett konto och ladda ner pluginet från vår hemsida och börja SMS:a!

Kom igång direkt genom att skapa ett gratis testkonto


Vi stödjer följande versioner:

  • SMS Outlook 2016
  • SMS Outlook 2013
  • SMS Outlook 2010
  • SMS Outlook 2007
För att koppla SMS till outlook 2007 - 2010, klicka här

Hur kommer jag igång?

1. Att koppla vårt plugin för SMS i Outlook är enkelt. Börja med att registrera ett kostnadsfritt testkonto, eller välj ett paket direkt här på sidan som passar dig.

2. När ditt konto är skapat kommer du att få ett välkomst mail med kontouppgifter bestående av ett kontonummer samt API-nyckel, som du enkelt kopierar och kistrar in under kontoinställningar i plugginet.

3. Följ sedan nedladdningslänken och ladda ner pluginet. När du öppnar filen så sköts installationen automatiskt. Sedan är det bara att börja SMS:a!

Ladda ner plugin för Microsoft Outlook

Det här behöver du:

Ett konto med SMS-saldo samt vårt plugin för SMS i Outlook.

Nedan hittar du ett startpaket. Du kan alltid utöka ditt konto i efterhand med andra tilläggstjänser eller mer SMS-saldo samt få ett lägre styckpris på dina SMS. För att skräddarsy ditt konto, besök vår externa webbshop.


SMS-paket

Skicka SMS i Outlook

Det här paketet innehåller allt du behöver för att enkelt skicka SMS i Outlook 2013 - 2016. I paketet ingår ett SMS-saldo, som räcker till ca 4000 SMS samt extratjänsten Valfri Avsändare.
  • Valfri avsändare - 995 kr
  • SMS-saldo 2000 kr - 0.49 kr/SMS

Totalt: 2995 kr (Exkl. moms)

Köp

Fler paketlösningar