Web SMS

SMS från Outlook

En mycket smidig och enkel tjänst är att kunna skicka sms från sin e-post. Att både kunna administrera sin epost och skicka sms i samma program har inte minst inneburit ett effektivt och enkelt sätt att kunna välja hur att skicka ett meddelande – som epost eller sms. De flesta av oss använder Outlook och att då kunna skicka SMS från Outlook innebär en mycket smidig tjänst för att till exempel skicka inbjudningar, påminnelser, kriskommunikation eller nå ut med affärskritisk information snabbt och enkelt. Att skicka e-SMS är perfekt för intern kommunikation och för dig som har en gedigen Outlook-kontaktbok. iP.1 erbjuder dig denna möjlighet för användare av Outlook 2013, 2016 och 2019.

Ladda ner vårt e-SMS plug in idag

Tack vare e-SMS, vår smarta plugin som finns tillgänglig för Microsoft Outlook 2019 och framåt kan du nu enkelt koppla vår SMS-tjänst till din Outlook. Du skapar helt enkelt ett konto hos oss här, laddar ner pluginet från vår hemsida och sedan är det bara att börja SMS:a!

Nå snabbt ut och få respons

Fördelen med e-SMS är att du i din verksamhet i ett företag eller organisation snabbt kan nå ut till många via SMS på ett enkelt sätt. Mobilnumren hämtas enkelt från kontaktdelen i din Outlook. SMS:et skickas sedan därifrån direkt till en eller flera mobiltelefoner och du kan även skicka till förutbestämda grupper i din adressbok i Outlook. Det sker med stöd av ett tilläggsprogram och underlättar när du vill få ut ett ofta viktigt budskap snabbt till många personer, som dessutom till största sannolikhet tar till sig det snabbare i SMS-form än i epostform. Har du e-SMS installerat i din Outlook kan du dessutom ta emot svar från de du skickat till. Det är ännu en värdefull funktion om du till exempelvis ber om kvittens tillbaka från dem du skickat till att de uppfattat ditt meddelande eller snabbt återkommit med ett begärt svar på en viktig fråga.

Möjligheter med e-SMS

Ett smart och effektivt SMS-plugin för Outlook med många möjligheter. Du kan till exempel:

  • Skicka och ta emot SMS direkt från din Outlook-klient
  • Skapa egna text-mallar och återanvänd
  • Använd global eller egen adresslista
  • Skicka information och inbjudningar
  • Skicka rabattkoder eller erbjudanden
  • Bekräfta beställningar och avisera leveranser
Prova kostnadsfritt
Ladda ner produktblad

Skicka och ta emot SMS i Outlook - Skicka SMS direkt ifrån Outlook. vidarebefodra inkommande svar direkt till din mail-inkorg med hjäl av ett virtuellt nummer

Text-mallar - Skapa och återanvänd egna text-mallar för snabba SMS-utskick.

Grupp/enskilda SMS-utskick - Skicka enkäter till din outlook-kontakter eller grupper.

Text- eller nummeravsändare - Välj mellan att använda text- eller nummeravsändare och skifta enkelt bland tidigare avsändare.

Integrerat sök i Outlook-kontakter - Sök direkt i e-SMS efter dina Outlook-kontakter eller grupper (Global och lokal adressbok)

Integrera i eget system - Med ett konto får du även tillgång till vårt API kostnadsfritt.

Obegränsat antal användare - Möjlighet att lägga till obegränsat antal användare med olika behörightesnivåer.

Globala listor och lokala kontakter

Skicka SMS till alla dina kontakter, lokalt på datorn eller från delade globala adresslistor. e-SMS gör det enkelt att nå ut till alla!

Mallar för snabb kommunikation

e-SMS ger dig möjligheten att skapa färdiga SMS-texter som infogas i ditt meddelande på nolltid. Personifiera dina SMS genom att hämta kontaktdata som förnamn eller efternamn.

Skicka och ta emot SMS

Med ett virtuellt nummer kopplat till ditt konto kan du med enkelthet vidarebefodra mottagna SMS till din inkorg för mail. Du kan även använda ditt virtuella nummer som avsändare.

Samma konto på flera enheter

Med e-SMS kan du med enkelhet använda samma konto på flera datorer samtidigt. Vi ger dig också kostnadsfri tillgång till vårt API samt vår webbapplikation.

e-SMS via Outlook 2013 – en unik service

Att kunna skicka e-SMS direkt via Outlook har länge varit en uppskattad tjänst. Sedan en tid tillbaka kan iP1 erbjuda denna funktion även för användare av Outlook 2013, som en av mycket få aktörer på marknaden. Till de flitiga användarna hör det rikstäckande installationsföretaget Bravida.

– Jag och mina kollegor använder systemet dagligen för att skicka ut snabba påminnelser och meddelanden till våra montörer, istället för att skicka ut mejl eller SMS:a via mobilen. Det spar tid i båda ändar och fungerar väldigt smidigt, berättar Katja Swenson som är administratör på Bravidas Göteborgskontor.

Referens Bravida
Outlook version e-SMS Plugin OMS
Microsoft Outlook 2007 SMS
Microsoft Outlook 2010 SMS
Microsoft Outlook 2013 SMS
Microsoft Outlook 2016 SMS
Microsoft Outlook 2019 SMS
Microsoft Outlook 365 SMS (Windows klient)

Våra tjänster är baserade på ett SMS-saldo

Du fyller på ett SMS-saldo på ditt konto som sedan varje SMS dras från. När saldot är slut kan du fylla på det manuellt eller aktivera återkommande påfyllning när saldot nått en viss nivå.

Kontot kan användas för alla våra tjänster. SMS-priset beror på hur mycket saldo du fyller på med samt vilken kontotyp du väljer.

Ladda ner e-SMS för Microsoft Outlook

e-SMS är tillägg som installeras i din Outlook Klient. För att installera e-SMS trycker du på knappen nedan, som laddar ner installations-filen för e-SMS. När installationsfilen öppnas så sköter den allting automatiskt, det enda du behöver göra är att vänta på att den ska bli klar.

Om du inte har något konto hos iP.1 kan du enkelt skapa ett testkonto via denna länk.

Ladda ner e-SMS Plugin för Microsoft Outlook