SMS når fram på riktigt

Nå fram med ditt budskap
- var kunden än är

SMS referens Jula SMS referens Länsförsäkringar SMS referens Tele2 SMS referens Interflora SMS referens Ericsson SMS referens Resia

Vi arbetar ständigt för att skapa bra samarbeten med våra kunder

Tack vare ett bra utvecklingsteam samt lyhördhet jämtemot kunder kan vi erbjuda SMS-tjänster som ger hög kvalitet i det vardagliga arbetet. Vi jobbar alltid nära kund och utvecklar våra tjänster efter deras önskemål och feedback.


SMS är ett viktigt instrument i strävan efter att öka försäljningen för Your look...for Less!

Det Internationella postorderföretaget ”Your Look…for Less!” (YLFL) har varit etablerade i Sverige sedan 2012. YLFL erbjuder en bred repertoar av mode för kvinnor till resonabla priser. När YLFL lanserades i Sverige var en av utmaningarna att generera trafik till deras webb-shop. Efter att ha analyserat olika typer av marknadsföringskanaler valde de att testa SMS som en av kanalerna för att nå ut till sina kunder, vilket har varit mycket uppskattat hos deras shoppare.

Vi har samarbetat med iP.1 på den Svenska marknaden sedan 2014 och i Italien hade vi vår första SMS-kampanj 2018. Vi skickar årligen ett antal SMS-kampanjer till våra kunder. SMS är ett väldigt viktigt verktyg för oss för att att öka orderfrekvens och försäljning. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med iP.1. De har en hög expertis på området och såväl rekommendationer som servicekvalité håller en excellent nivå,” säger Ulrike Gode - Senior Manager, and Sonja Paulus – Marketing Manager, Sieh An!.

Your Look…for Less är ett varumärke inom Sieh An! Som i sin tur är en del av Otto Group, en global koncern med detaljhandel och detaljhandels-relaterad verksamhet med ca 51 800 anställda och en försäljning på 13.7 miljarder euro.

SMS är ett viktigt instrument i strävan efter att öka försäljningen för Your look...for Less!

iP.1 effektiviserar kundmätning för 700 trafikskolor

Manuella utskick av enkäter och påminnelser är nu ett minne blott för Sveriges Trafikskolors Riksförbund, STR, och alla dess medlemmar, tack vare kontinuerliga automatiska SMS-utskick från iP.1

– SMS är ett enkelt sätt att mäta kvalitet och betydligt billigare än traditionella metoder. Tidigare gjorde vi enkäter manuellt då och då, nu får vi en löpande uppföljning där alla deltagare får möjlighet att svara. Vi får genomgående höga kvalitetsbetyg, men också en hel del uppslag till fortsatt utveckling. Nu tittar vi på möjligheterna att bryta ner resultaten för varje enskild trafikskola, som då får tillgång till nya förbättringsverktyg, säger Håkan Björklund, vd för STR.

Analys-SMS är helt integrerat i STR:s affärssystem och ger förutom elevenkäter under pågående utbildning även tillgång till Nöjd Kund Index-mätningar.

iP.1 effektiviserar kundmätning för 700 trafikskolor

iP.1 SMS integrerat i Flex HRM för personaladministration

Flex Applications i Örebro utvecklar system för personaladministration – verktyg för till exempel tidrapportering, schemaläggning, reseräkningar, löner och HR-stöd för företag i alla storlekar. Sedan några år tillbaka erbjuder Flex Applications sina kunder integrerade SMS-tjänster från iP.1.

– I vårt system för bemanning och schemaplanering, Flex HRM Plan, kan arbetsledaren eller chefen skicka ut passförfrågan via SMS till de anställda, som svarar med ett SMS om de kan ta passet eller inte. Blir svaret ja tillsätts passet per automatik i systemet. Det fungerar jättebra, berättar Lena Eriksson på Flex Applications.

iP.1 SMS integrerat i Flex HRM för personaladministration

e-SMS via Outlook 2013 – en unik service

Att kunna skicka e-SMS direkt via Outlook har länge varit en uppskattad tjänst. Sedan en tid tillbaka kan iP1 erbjuda denna funktion även för användare av Outlook 2013, som en av mycket få aktörer på marknaden. Till de flitiga användarna hör det rikstäckande installationsföretaget Bravida.

– Jag och mina kollegor använder systemet dagligen för att skicka ut snabba påminnelser och meddelanden till våra montörer, istället för att skicka ut mejl eller SMS:a via mobilen. Det spar tid i båda ändar och fungerar väldigt smidigt, berättar Katja Swenson som är administratör på Bravidas Göteborgskontor.

e-SMS via Outlook 2013 – en unik service

iP.1 utvärderar skaraborgsdagen live med hjälp av Analys-SMS

I januari 2017 var över 300 beslutsfattare från Skaraborgs femton kommuner samlade till Skaraborgsdagen i Vara konserthus för att diskutera framtidsfrågor, med en rad namnkunniga föredragshållare. Skaraborgs kommunalförbund stod för värdskapet, medan Next Skövde var arrangörer.

Inför eventet skickades Analys-SMS till alla inbjudna för att kartlägga förväntningarna inför dagen, med en svarsfrekvens på hela 70 procent.

Under dagen kunde alla deltagare skicka frågor till föredragshållarna i realtid via ett virtuellt SMS-nummer – ett effektivt sätt att skapa en livlig dialog utan stök när många deltar. Direkt efter eventet gick ytterligare ett Analys-SMS ut för att få in synpunkter inför upplägg av kommande träffar.

Sammanhållande arrangör var Next Skövdes ordförande Carl Henrik Ohlsson, som var mycket nöjd med de smarta SMS-lösningarna från iP.1:

– Det var första gången vi provade den här tekniken. iP1 fanns på plats med proffsig support men behövde inte ingripa – det fungerade väldigt smidigt hela tiden och vi fick fram utvärderingar av enkätresultaten direkt. Det blev en effektiv och lyckad träff, så vi kommer säkert att jobba på det här sättet även framöver – det känns bra att ligga i framkant, säger Carl Henrik Ohlsson.

iP.1 utvärderar skaraborgsdagen live med hjälp av Analys-SMS

iP.1 hjälper Svenska kyrkan att utvärdera verksamheten

Svenska kyrkan i Lidköping använder sig sedan många år tillbaka av Analys-SMS i sitt arbete med att utvärdera och följa upp ungdomsverksamheten i församlingen, som totalt har runt 12000 medlemmar. – Tillsammans med iP.1 har vi fått fram ett suveränt smidigt verktyg för att utvärdera kvaliteten i vår konfirmandundervisning och våra övriga ungdomsgrupper. Analys-SMS sparar mycket manuellt arbete, inte minst genom att vi nu får automatiska resultatrapporter direkt ur systemet. Det var enkelt och smidigt att komma igång med bra support från iP.1, säger Gunnar Helmerson, församlingspedagog i Lidköping.

iP.1 hjälper Svenska kyrkan att utvärdera verksamheten