e-SMS service icon

Skicka SMS från Outlook med e-SMS från iP.1

Att kunna skicka epost och SMS i samma program är ett effektivt och enkelt sätt att kommunicera, inte minst för dig som använder Outlook dagligen!

Testa kostnadsfritt

e-SMS ger dig möjligheten att skicka SMS från Outlook för att exempelvis skicka inbjudningar, påminnelser, kriskommunikation eller nå ut med affärskritisk information snabbt och enkelt!

SMS från Outlook

Ett smart plugin för smart SMS-kommunikation

Tack vare e-SMS, vår smarta plugin som finns tillgänglig för Microsoft Outlook 2019 och framåt kan du nu enkelt koppla vår SMS-tjänst till din Outlook. Du skapar helt enkelt ett konto hos oss här, laddar ner pluginet från vår hemsida och sedan är det bara att börja SMS:a!

Fördelen med e-SMS är att du i din verksamhet i ett företag eller organisation snabbt kan nå ut till många via SMS på ett enkelt sätt.

Skicka till dina Outlook-kontakter

Mobilnumren hämtas enkelt från kontaktdelen i din Outlook. SMS:et skickas sedan därifrån direkt till en eller flera mobiltelefoner och du kan även skicka till förutbestämda grupper i din adressbok i Outlook. Det sker med stöd av ett tilläggsprogram och underlättar när du vill få ut ett ofta viktigt budskap snabbt till många personer, som dessutom till största sannolikhet tar till sig det snabbare i SMS-form än i epostform.

Har du e-SMS installerat i din Outlook kan du dessutom ta emot svar från de du skickat till. Det är ännu en värdefull funktion om du till exempelvis ber om kvittens tillbaka från dem du skickat till att de uppfattat ditt meddelande eller snabbt återkommit med ett begärt svar på en viktig fråga.

Mängder av smarta funktioner

e-SMS ger dig möjligheten att skapa färdiga SMS-texter som infogas i ditt meddelande på nolltid. Personifiera dina SMS genom att hämta kontaktdata som förnamn eller efternamn. Du kan också enkelhet använda samma konto på flera datorer samtidigt. Om du vill nyttja kraften i SMS fullt ut så har du även tillgång till våra webbapplikationer och vårt SMS API.

Skicka SMS till alla dina kontakter, lokalt på datorn eller från delade globala adresslistorl, e-SMS gör det enkelt att nå ut till alla! Med ett virtuellt nummer kopplat till ditt konto kan du med enkelthet vidarebefodra mottagna SMS till din inkorg för mail. Du kan även använda ditt virtuella nummer som avsändare.

Vill du ha hjälp att komma igång?

Vill du ha hjälp att komma igång med SMS från Outlook? Inga problem, vårt support-team är bara ett mail eller telefonsamtal iväg, så det är bara att höra av så guidar vi dig igenom våra tjänster!

Kontakta oss för mer info
För att använda e-SMS behöver du installera pluginet i din Outlook-klient. klicka på knappen nedan för att ladda ned e-SMS. Ladda ner e-SMS för Outlook

Så enkelt är det!

Skapa ett kostnadsfritt testkonto, ladda ner e-SMS och installera, komponera ditt meddelande och tryck på skicka!

Kika gärna på videon här bredvid för att se hur enkelt det är att skicka ett SMS med hjälp av textmallar och dina befintliga Outlook-kontakter.

"Jag och mina kollegor använder systemet dagligen för att skicka ut snabba påminnelser och meddelanden till våra montörer, istället för att skicka ut mejl eller SMS:a via mobilen. Det spar tid i båda ändar och fungerar väldigt smidigt, berättar Katja Swenson som är administratör på Bravidas Göteborgskontor."

Katja Swenson - Administratör, Bravida AB