SMS når fram på riktigt

Nå fram med ditt budskap
- var kunden än är

Larm-SMS och fel-meddelanden
System-SMS

Larm-SMS och felmeddelanden via sms från iP.1


Nöjdare kunder med Larm-SMS

När något har hänt är det viktigt att snabbt nå ut med besked till dina kunder om vad och varför – även om du just då inte vet när problemet kan vara löst. Det gör du enklast med ett Larm-SMS.


Larm & felmeddelanden via SMS

Hur effektivt ditt kalitetsarbete än är kan det alltid inträffa oförutsedda händelser. Vid strömavbrott, läckage, förseningar och så vidare sätter dina kunder värde på att inte sväva i ovisshet. Genom att skicka ut SMS-larm visar du att du har situationen under kontroll och bevarar dina goda kundrelationer. Vi kopplar på SMS-funktionalitet i dina befintliga system för automatiserade larm och meddelanden.

Kvaliteten är allt.

Vår mål är att ge dig bästa möjliga kvalitet till bästa möjliga pris. Därför har vi byggt upp ett mycket stabilt system i samarbete med de ledande teleoperatörerna, där dina SMS kommer fram på kortast möjliga tid utan att fastna på vägen. All teknik är noggrant dokumenterad för enkel integration med ditt affärssystem. När du väljer ip.1 ingår självklart också kostnadsfria inkommande SMS och leveransrapporter.

Det här behöver du:

Ett konto med SMS-saldo samt valfri extratjänst.

Nedan hittar du två olika startpaket. Du kan alltid utöka ditt konto i efterhand med andra tilläggstjänser eller mer SMS-saldo samt få ett lägre styckpris på dina SMS. För att skräddarsy ditt konto, besök vår externa webbshop.


sms-paket

Skicka SMS

Det här paketet är utformat för dig som enbart vill skicka SMS. I paketet ingår ett SMS-saldo och valfri avsändare, 3 - 11 tecken, där du exempelvis kan använda ditt företagsnamn som avsändare.
  • Valfri avsändare - 495 kr
  • SMS-saldo 2000 kr - 0.49 kr/SMS

Totalt: 2995 kr (Exkl. moms)

Köp

sms-paket

Skicka & ta emot SMS

Det här paketet är perfekt för dig som vill både skicka och ta emot SMS. I paketet ingår ett SMS-saldo och ett SMS-nummer som avsändare, som tillåter mottagaren att svara på dina SMS.
  • Virtuellt nummer (11 siffror) - 995 kr/år
  • SMS-saldo 2000 kr - 0.49 kr/SMS

Totalt: 2995 kr (Exkl. moms)

Köp

Fler paketlösningar