SMS Marketing service icon

Nu introducerar vi landningssidor I Capacity SMS!

Skapa extra innehåll i dina SMS-kampanjer genom att utforma och lägga till en unik mobilanpassad landningssida!

Testa kostnadsfritt

Nu blir det ännu mer effektivt att marknadsföra och skapa avslut med hjälp av Capacity SMS och vår nya funktion för landningssidor!

SMS marknadsföring är en personlig kanal

Vad är en landningssida?

I digital marknadsföring fungerar en landningssida som en fristående webbsida och är ett av de mest viktiga verktyg en digital marknadsförare har.

Landningssidor är oftast skapade för en specifik kampanj eller ett event. Efter att ha klickat på länken, som automatiskt infogas i ditt SMS när du skapat din landningssida i Capacity SMS, landar besökaren på en sida vars huvudsyfte är att skapa ett så kallat Call To Action (CTA).

Det är detta huvudsyfte som gör landningssidor till ett utmärkt verktyg för att öka konverteringen samt ger dig möjligheten att utöka ditt budskap i dina SMS-kampanjer!

Skapa ditt egna unika marknadsförings content

Låt ditt varumärke tala för sig själv genom att skapa ditt egna unika content i Capacity SMS smarta kampanj-editor. Du skapar enkelt dina egna mobilanpassade landningssidor för dina kampanjer enligt din grafiska profil.

  • Stärk ditt innehåll med textrutor i vår WYSIWYG-editor
  • Lägg till media-objekt i form av bilder eller videos
  • Styr dina kunder till rätt ställe med konverteringsknappar
  • Se statistik över hur många som går in på dina landningssidor

Hur skapar jag en landningssida?

Att skapa en egen landningssida är enkelt! Dra de element du vill ha på plats, fyll på med ditt unika innehåll och styr dina kunder precis dit du vill!

Vill du ha tips eller råd?

Maila oss på info@ip1.se eller slå signal till 010-160 60 60