SMS når fram på riktigt

Nå fram med ditt budskap
- var kunden än är

Skicka enkäter via SMS
system-sms

Analys-SMS och enkäter


När du vill få raka besked

Vill du veta mer om dina kunder, medlemmar eller andra intressenter är SMS-undersökning en effektiv väg med högre svarsfekvens än andra kanaler.


Effektiv och enkel analys

Vårt enkätverktyg är uppbyggt för att fungera smidigt i en rad olika sammanhang, som till exempel för marknads- eller kundundersökningar eller utvärdering av utbildningar. Systemet innehåller flera färdiga enkätmallar som anpassas efter din grafiska profil. Automatiska påminnelser och resultatredovisning ingår givetvis också.

NKI - Nöjd Kund Index

Nöjd Kund Index är en väletablerad analysmetod som blir ett ovärderligt verktyg i ditt ständiga förbättringsarbete – här får du dessutom möjlighet till direkta jämförelser med andra i samma bransch. Analysen skräddarsys alltid efter dina önskemål och vi hjälper dig hela vägen från utformning av frågor till presentation av resultaten. NKI kräver lite framförhållning för att kunna integreras i ditt system – hör av dig så berättar vi mer om hur.

Funktioner i Analys-SMS för event:

 • Feedback på arrangemanget – välj att skicka ut enkät från befintligt register eller samla in nummer på plats med mobilens hjälp.
 • Resultatet kommer automatiskt in i en presentation som direkt kan visas eller delas.
 • ”SMS-meddelande vid mycket låga värden”. Det ger möjlighet att snabbt följa upp och åtgärda om någon är missnöjd.
 • Systemet kan även bevaka tider för olika event-aktiviteter och skicka ut påminnelser till besökarna.
 • Publiken ställer anonyma frågor till en panel eller liknande.
 • Funktioner i Analys-SMS för event:

Som du märker finns det gott om funktioner som kan förhöja scenprogram, ge service eller underlag för marknadsföring av kommande event.

Öppna gärna ett förutsättningslöst test-konto och prova själv, eller kontakta supporten på telefon 010-160 60 60 så hjälper vi dig.


Flytta kundhjärtat närmare

Var dina kunder befinner sig på skalan är en färskvara, men tack vare SMS-undersökning med Analys-SMS har du en levande värdemätare i handen. Den ger dig snabba resultat samt verktygen för att snabbt fånga upp missnöjda kunder och göra vad du kan för att flytta dem på skalan mot att bli nöjda och minst lika viktigt – få dina nöjda kunder att flytta sitt hjärta ännu närmare dig. Trogna kunder återkommer, trogna kunder rekommenderar!

SMS-meddelande vid mycket låga värden

97 av 100 läser ett SMS inom bara tre minuter och rätt konstruerat kan du få en blixtsnabb och bred respons på ditt utskick. Analys-SMS har nu försetts med snabbare rapporter och diagram som ger dig underlagen för att jobba med att skapa fler trogna kunder. Och det "slår larm". Ett lågt betyg och du får ett sms-meddelande direkt och kan kontakta en missnöjd kund.

Kvaliteten är allt!

Vår mål är att ge dig bästa möjliga kvalitet till bästa möjliga pris. Därför har vi byggt upp ett mycket stabilt system i samarbete med de ledande teleoperatörerna, där dina SMS kommer fram på kortast möjliga tid utan att fastna på vägen. All teknik är noggrant dokumenterad för enkel integration med ditt affärssystem. När du väljer ip.1 ingår självklart också kostnadsfria inkommande SMS och leveransrapporter.

Du vet väl att du kan använda Analys-SMS med ditt vanliga konto för Webb-SMS? Det enda du behöver är ett SMS-saldo!

Det här behöver du:

Ett konto med SMS-saldo samt tjänsten Analys-SMS.

Nedan hittar du två olika startpaket. Du kan alltid utöka ditt konto i efterhand med andra tilläggstjänser eller mer SMS-saldo samt få ett lägre styckpris på dina SMS. För att skräddarsy ditt konto, besök vår externa webbshop.


sms-paket

Analys-SMS small

Analys-SMS small är perfekt för dig som vill skicka ut undersökningar lite då och då. Varje utskickad enkät dras från ditt SMS-saldo, som du enkelt fyller på igen via vår webbshopp.
 • Analys-SMS - 1995 kr/år
 • 2.95 kr/enkät
 • SMS-saldo 2000 kr - 0.49 kr/SMS
 • Valfri avsändare - 495 kr

Totalt: 4490 kr (Exkl. moms)


sms-paket

Analys-SMS medium

Analys-SMS medium är perfekt för dig som vill skicka ut regelbundna undersökningar. Med en fast årsavgift sänker du styckpriset per utskickad enkät. Varje utskickad enkät dras från ditt SMS-saldo, som du enkelt fyller på igen via vår webbshopp.
 • Analys-SMS - 4995 kr/år
 • 1.95 kr/enkät
 • SMS-saldo 2000 kr - 0.49 kr/SMS
 • Valfri avsändare - 495 kr

Totalt: 7490 kr (Exkl. moms)


Fler paketlösningar