SMS når fram på riktigt

Nå fram med ditt budskap
- var kunden än är

Säkerhetslösningar via sms!
="secure-sms"/

Tvåfaktorsautentisering - Autentisering via SMS


SMS-Autentisering

Tvåfaktorsautentisering ger inte bara dina kunders konton en högre grad av säkerhet – du skyddar också ditt eget system mot skräpkonton och illasinnade robotinloggningar.

Vad är Tvåfaktorsautentisering?

Tvåfaktorsautentisering innebär ett extra säkerhetssteg utöver ditt lösenord för att bekräfta att du är du. Funktionen fungerar på så sätt att när du har skrivit in det korrekta lösenordet så skickas en verifikationskod till dig via SMS, som du sedan fyller i för att bekräfta din inloggning.

Varför ska jag använda tvåfaktorsautentisering?

Att använda enbart användarnamn och lösenord för att säkra dina online-konton är längre inte en optimal säkerhetslösning längre, vilket för att dataintrång utförs dagligen av hackers som alltid uppfinner ett nytt sätt att ta över dina konton. Skydda dina kunders konton genom att integrera tvåfaktorsautentisering (2FA) genom iP.1´s smarta SMS API redan idag!

Kom igång direkt genom att skapa ett gratis testkonto


Abonnemangsfakta

Tjänsten är ett årsabonnemang med 3 månaders uppsägningstid, med automatisk förlängning ett år i taget för fakturakunder. Tjänsten kräver ett SMS-saldo som styckpriset för varje utskick kan dras från.

Kvaliteten är allt

Vårt mål är att ge dig bästa möjliga kvalitet till bästa möjliga pris. Därför har vi byggt upp ett mycket stabilt system i samarbete med de ledande teleoperatörerna, där dina SMS kommer fram på kortast möjliga tid utan att fastna på vägen. All teknik är noggrant dokumenterad för enkel integration med ditt affärssystem. När du väljer ip.1 ingår självklart också kostnadsfria inkommande SMS och leveransrapporter.

Det här behöver du:

Ett konto med SMS-saldo samt tjänsten SMS-Autentisering.

Nedan hittar du två olika startpaket. Du kan alltid utöka ditt konto i efterhand med andra tilläggstjänser eller mer SMS-saldo samt få ett lägre styckpris på dina SMS. För att skräddarsy ditt konto, besök vår externa webbshop.


sms-paket

Tvåfaktorsautentisering small

Integrera autentisering via SMS till din tjänst eller ditt system. I paketet ingår ett SMS-saldo på 2000 kr.
  • SMS-Autentisering - 995 kr/år
  • SMS-saldo 2000 kr - 0.49 kr/SMS

Totalt: 2995 kr (Exkl. moms)


sms-paket

Tvåfaktorsautentisering medium

Integrera autentisering via SMS till din tjänst eller ditt system. I paketet ingår ett SMS-saldo på 5000 kr.
  • SMS-Autentisering - 995 kr/år
  • SMS-saldo 5000 kr - 0.45 kr/SMS

Totalt: 5995 kr (Exkl. moms)


Fler paketlösningar