SMS når fram på riktigt

Nå fram med ditt budskap
- var kunden än är

SMS referens Jula SMS referens Länsförsäkringar SMS referens Tele2 SMS referens Interflora SMS referens Ericsson SMS referens Resia
Säkerhetslösningar via sms!
Webb-SMS

Tvåfaktorsautentisering


Tvåfaktorsautentisering via SMS

Tvåfaktorsautentisering (2FA) ger inte bara dina kunders konton en högre grad av säkerhet – du skyddar också ditt eget system mot skräpkonton och illasinnade robotinloggningar.

Global blacklist för Spam-nummer

När du integrerar tvåfaktorsautentisering från iP.1 får du automatisk tillgång till vår globala blacklist som består av virtuella nummer, samt mobilnummer som använts vid bland annat kontoregistreringar av botar och annan form av illasinnad aktivitet.

Du kan läsa mer om vårt repo för disposable-phone-numbers på Github. Besök vår GithubVerifiering vid registrering

Genom att koppla på 2FA vid exempelvis registrering av nya konton kan du enkelt säkerställa att personen har angivit rätt uppgifter genom att bekräfta användarens telefonummer. Koden skickas som ett SMS till angivet nummer på nolltid

Dubbelt inloggningsskydd

Dina användares säkerhet är en viktig faktor, både för dig som företag och för dina kunder. Säkerställ att användarnas konton är säkrade med tvåfaktorsautentisering vid inloggning från okända enheter eller som ett extra skydd för att undvika intrång.

Säkra uppdatering av information

Säkerställ att dina kunders uppgifter inte uppdateras eller raderas ogiltigt vid intrång genom att koppla på autentisering via SMS. Tack vare vårt smarta API är det enkelt att koppla tvåfaktorsautentisering till vanligt förekommande säkerhetshål i vilket system som helst.

Säkra ditt system från botar

Många systemutvecklare har idag stora problem med så kallade skräpkonton som skapas av botar. Med hjälp av 2FA via SMS försvårar du skapandet av skräpkonton, då det i regel är svårt att skaffa generera stora mängder av mobilnummer.

Exempelkod: Skapa en ny autentiseringVad är Tvåfaktorsautentisering?

Tvåfaktorsautentisering innebär ett extra säkerhetssteg utöver ditt lösenord för att bekräfta att du är du. Funktionen fungerar på så sätt att när du har skrivit in det korrekta lösenordet så skickas en verifikationskod till dig via SMS, som du sedan fyller i för att bekräfta din inloggning.

Varför ska jag använda tvåfaktorsautentisering?

Att använda enbart användarnamn och lösenord för att säkra dina online-konton är längre inte en optimal säkerhetslösning tack vare det alltmer återkommande problemet med dataintrång som bland annat utförs för att stjäla viktig information, så som kreditkortsuppgifter, personnummer och annan känslig data.

När 2FA används i samband med inloggning blir det mycket svårare för obehöriga att komma åt enheter och digitala tjänster än när bara en faktor, så som ett lösenord används. Skydda dina system eller dina kunders konton genom att integrera tvåfaktorsautentisering (2FA) genom iP.1´s smarta SMS API.

Kvaliteten är allt

Vårt mål är att ge dig bästa möjliga kvalitet till bästa möjliga pris. Därför har vi byggt upp ett mycket stabilt system i samarbete med de ledande teleoperatörerna, där dina SMS kommer fram på kortast möjliga tid utan att fastna på vägen. All teknik är noggrant dokumenterad för enkel integration med ditt affärssystem. När du väljer ip.1 ingår självklart också kostnadsfria inkommande SMS och leveransrapporter.

Det här behöver du:

Ett konto med SMS-saldo.

Med ett kostnadsfritt testkonto får du tillgång till våra tjänster utan några som helst köpförbindelser. Skapa ditt testkonto här

I vår externa webbshop hittar du alla våra tjänster samt priser. Du kan enkelt skapa ditt konto och vara igång på några minuter. Gå till webbshopen.