SMS API service icon

Skicka SMS med din e-post med Mail2SMS från iP.1

Mail2SMS har länge varit en effektiv och användbar möjlighet och innebär att du enkelt kan skicka ett SMS till en eller flera mottagare, direkt från din e-postklient.

Testa kostnadsfritt

Med Mail2SMS från iP.1 behöver du bara ett konto och ett SMS-saldo, alternativt ett av våra förmånliga efterfaktureringspaket, sedan är du igång!

Integrationsstjänster från iP.1

Hur fungerar Mail2SMS?

Det är lika enkelt att skicka SMS från e-post som att skicka ett mail. Du skriver in adressen till vår SMS-server i adressfältet, anger din avsändare i ämnesfältet och dina mottagares nummer samt ditt meddelande i meddelandefältet, sedan är det bara att skicka iväg!

Vi erbjuder också möjligheten att ta emot svar på dina skickade SMS genom så kallade virtuella mobilnummer som tar emot inkommande meddelanden och vidarebefordrar dem direkt till din e-postinkorg!

Mail2SMS oavsett mail-klient

Du kan använda Mail2SMS för att manuellt skicka ut SMS i ett e-postmeddelande i vilken e-postklient som helst, oavsett om det är en webbaserad tjänst eller ett installerat program. Givetvis kan du också integrera tjänsten i ett befintligt system som hanterar e-postutskick.

Tack vare ett innovativt konto- och användarsystem har du även tillgång till våra webbtjänster, som ger dig möjligheten att utnyttja SMS som kanal till fullo, oavsett om det gäller SMS-påminnelser, larm eller marknadsföring!

Skicka och ta emot SMS direkt via e-post

Tillsammans med ett virtuellt nummer kan du både skicka och ta emot SMS direkt i din e-postklient, oavsett om du använder dig av ett installerat e-mailprogram, så som Outlook eller en webbtjänst som Gmail. Mail2SMS går att använda till samtliga enheter som har stöd för e-postutskick, oavsett om det är en handhållen mobiltelefon, dator eller en industrimaskin med SMTP-stöd.

Du kan enkelt vidarebefordra inkommande e-post som SMS till en eller flera mottagare, det enda du behöver lägga till är din avsändare och en lista med nummer som du skicka till!

Hur aktiverar jag Mail2SMS?

Börja med att starta ett testkonto eller kom igång direkt med ett aktivt konto i vår webshop. Aktivera sedan Mail2SMS genom följa guiden

Behöver du hjälp?

Kontakta oss så guidar vi dig!

Skapa ett kostnadsfritt testkonto

Logga in i användarportalen

Gå till konton

Tryck på överblick på ditt konto

Gå till fliken Mail2SMS

Aktivera Mail2SMS genom att trycka på status-reglaget