SMS når fram på riktigt

Nå fram med ditt budskap
- var kunden än är

Integrera SMS i ditt system

SMS Gateway - Integrera SMS i ditt system

SMS gateway för företag

Kraftfull SMS gateway ger nya möjligheter!

iP.1:s SMS gateway är en av marknadens mest kraftfulla och ger dig möjlighet att enkelt och säkert skicka SMS från ditt eget system. Tack vare direktkoppling till de flesta operatörer världen över och kostnadsfria leveransrapporter får du maximal leveransfrekvens – det innebär i praktiken full global täckning.

Besök vår site för utvecklare och få tillgång till exempelkoder och klientbibliotek

Kom igång direkt genom att skapa ett gratis testkonto


Automatisera SMS-utskick med iP.1 SMS API

Du kan enkelt koppla ihop vår SMS Gateway med dagliga rutiner, som till exempel automatiska SMS-bekräftelser på inbokade besök, automatisk generering av lösenord via SMS, SMS-påminnelser för obetalda fakturor och mycket mer. Med en smart och kraftfull SMS Gateway som vår blir det mesta möjligt. Här intill kan du skapa ett konto och komma igång direkt!

Tidsstyrda SMS-påminnelser

I vårt SMS API finns funktioner för att enkelt välja när du vill att SMS ska gå iväg från ditt system. iP.1 SMS-API är stabilt och säkert oavsett programmeringsspråk och är byggt för att vara enkelt att komma igång med. Från oss får du exempelkod som kan användas för att snabbt komma igång med kopplingen till vår SMS Gateway.

SMS-utskick med olika avsändare

Via vårt SMS API kan du enkelt koppla ihop olika avsändare till olika områden, exempelvis en för tidsbokningar, en för lösenordshantering och så vidare. Här skapar du din egen smarta integrerade SMS-applikation med mängder av kraftfulla funktioner.

Användningsområden

En SMS-integration är en prisvärd och effektiv investering som ger oändliga möjligheter att kommunicera effektivt med både kunder och personal.

Spara tid och pengar!

Tack vare vårt välplanerade saldosystem betalar du bara för de SMS du skickar. En effektiv SMS-integration kräver också effektiva betalningslösningar. Du kan välja automatisk påfyllning av ditt saldo när det börjar sina. Vid stora volymer återkommer vi med offert. Du har även möjlighet till efterfakturering.

Det här behöver du:

Ett konto med SMS-saldo.

Nedan hittar du två olika startpaket. Du kan alltid utöka ditt konto i efterhand med andra tilläggstjänser eller mer SMS-saldo samt få ett lägre styckpris på dina SMS. För att skräddarsy ditt konto, besök vår externa webbshop. Du kan även skapa ett kostnadsfritt testkonto.


sms-paket

Skicka SMS

Det här paketet är utformat för dig som enbart vill skicka SMS via vår SMS Gateway. I paketet ingår ett SMS-saldo.
  • SMS-saldo 2000 kr - 0.49 kr/SMS

Totalt: 2000 kr (Exkl. moms)

Köp

sms-paket

Skicka & ta emot SMS

Det här paketet är perfekt för dig som vill både skicka och ta emot SMS via vår SMS Gateway. I paketet ingår ett SMS-saldo och ett 11-siffrigt virtuellt nummer.
  • Virtuellt nummer (11 siffror) - 995 kr/år
  • SMS-saldo 2000 kr - 0.49 kr/SMS

Totalt: 2995 kr (Exkl. moms)

Köp

Fler paketlösningar