SMS når fram på riktigt

Nå fram med ditt budskap
- var kunden än är

SMS gateway för företag
Integrera SMS i ditt system

SMS Gateway - Integrera SMS i ditt system


Kraftfull SMS gateway ger nya möjligheter!

iP.1:s SMS gateway är en av marknadens mest kraftfulla och ger dig möjlighet att enkelt och säkert skicka SMS från ditt eget system. Tack vare direktkoppling till de flesta operatörer världen över och kostnadsfria leveransrapporter får du maximal leveransfrekvens – det innebär i praktiken full global täckning.

Besök vår site för utvecklare och få tillgång till exempelkoder och klientbibliotek


Automatisera SMS-utskick med iP.1 SMS API

Du kan enkelt koppla ihop vår SMS Gateway med dagliga rutiner, som till exempel automatiska SMS-bekräftelser på inbokade besök, automatisk generering av lösenord via SMS, SMS-påminnelser för obetalda fakturor och mycket mer. Med en smart och kraftfull SMS Gateway som vår blir det mesta möjligt. Här intill kan du skapa ett konto och komma igång direkt!

Tidsstyrda SMS-påminnelser

I vårt SMS API finns funktioner för att enkelt välja när du vill att SMS ska gå iväg från ditt system. iP.1 SMS-API är stabilt och säkert oavsett programmeringsspråk och är byggt för att vara enkelt att komma igång med. Från oss får du exempelkod som kan användas för att snabbt komma igång med kopplingen till vår SMS Gateway.

SMS-utskick med olika avsändare

Via vårt SMS API kan du enkelt koppla ihop olika avsändare till olika områden, exempelvis en för tidsbokningar, en för lösenordshantering och så vidare. Här skapar du din egen smarta integrerade SMS-applikation med mängder av kraftfulla funktioner.

Användningsområden

En SMS-integration är en prisvärd och effektiv investering som ger oändliga möjligheter att kommunicera effektivt med både kunder och personal.

Spara tid och pengar!

Tack vare vårt välplanerade saldosystem betalar du bara för de SMS du skickar. En effektiv SMS-integration kräver också effektiva betalningslösningar. Du kan välja automatisk påfyllning av ditt saldo när det börjar sina. Vid stora volymer återkommer vi med offert. Du har även möjlighet till efterfakturering.

Det här behöver du:

Ett konto med SMS-saldo.

Alla våra tjänster kan användas via vår webbapplikation eller vårt API. Det enda du behöver är ett konto med SMS-saldo och eventuella extratjänster.

Vill du utvärdera våra tjänster? Följ länken för att skapa ett kostnadsfritt utvecklarkonto!


Några av våra integrationer


Lime integrerar SMS från iP.1

Besched integrerar SMS från iP.1

WinEazy integrerar SMS från iP.1

Flex HRM integrerar SMS från iP.1

HRM Software integrerar SMS från iP.1

IOL Tool integrerar SMS från iP.1

Gardeco integrerar SMS från iP.1

aSTRa Web integrerar SMS från iP.1

Skibar systems integrerar SMS från iP.1


Hjälp-länkar