SMS når fram på riktigt

Nå fram med ditt budskap
- var kunden än är

Paketlösningar för programutvecklare

För dig som utvecklar mjukvara av olika slag kan vi förenkla tillvaron avsevärt. Våra tjänster kring tvåstegsverifiering, CRM, E-handel och kundklubbar höjer säkerhetsnivån och stärker ditt varumärke!

Samtliga paket ger dig tillgång till vårt moderna RESTful API samt enkla exempelkoder och dokumentation.

SMS för programutvecklare

Integrationspaketen är designade för dig som exempelvis vill integrera automatiska SMS-utskick från ditt eget system. Paketen innehåller olika nivåer av SMS-saldon och styckpriser.

Du kan i efterhand välja att aktivera automatisk påfyllning på ditt konto eller välja till några av våra andra SMS-tjänster. Detta gör du i vår externa webshop.

Integrationspaket Small

Perfekt för dig som exempelvis vill skapa ett mindre system för SMS-notifieringar. Paketet innehåller ett saldo på 2000 kr. Alla funktioner du behöver finns tillgängliga i vårt RESTful API.
  • SMS-saldo 2 000 kr - 0.49 kr/SMS

Totalt: 2 000 kr (Exkl. moms)

Köp

Integrationspaket Medium

Perfekt för dig som har ett stadigt flöde av SMS-notifieringar från ditt system. Paketet innehåller ett saldo på 5 000 kr. Alla funktioner du behöver finns tillgängliga i vårt RESTful API.
  • SMS-saldo 5 000 kr - 0.45 kr/SMS

Totalt: 5 000 kr (Exkl. moms)

Köp

Integrationspaket Large

Perfekt för dig som har ett stadigt flöde av SMS-notifieringar från ditt system kombinerat med andra automatiska SMS-utskick. Paketet innehåller ett saldo på 10 000 kr. Alla funktioner du behöver finns tillgängliga i vårt RESTful API.
  • SMS-saldo 10 000 kr - 0.37 kr/SMS

Totalt: 10 000 kr (Exkl. moms)

Köp

Integrationspaket Enterprise

Ett paket för dig som exempelvis har en stor användar-bas som skickar ut SMS för till exempel marknadsföring. Paketet innehåller ett saldo på 20 000 kr. Alla funktioner du behöver finns tillgängliga i vårt RESTful API.
  • SMS-saldo 20 000 kr - 0.33 kr/SMS

Totalt: 20 000 kr (Exkl. moms)

Köp

Välj annan paketlösning eller Skräddarsy ditt konto

Några integrations-kunder

sms integration flex applications
sms integration bravida
sms integration Evry
sms integration Lundalogik
sms integration Rixdata
sms integration skibar