Skicka SMS från datorn med SMS-tjänster från iP.1

SMS från datorn på det enkla sättet

Skicka SMS från datorn med Web SMS! Kommunicera smidigt med kunder, medlemmar och kollegor genom enkelheten i vår Web SMS-tjänst. Utnyttja smart funktionalitet, stabilitet och högkvalitativa SMS-utskick från datorn, oavsett om det är enskilda eller grupp-SMS.

Skicka och ta emot SMS

SMS från datorn med Web SMS ger dig också möjlighet att ta emot svar på dina SMS så att du kan kommunicera med dina mottagare. Med ett så kallat virtuellt nummer kan mottagaren svara på dina meddelanden, precis som när de skickar ett SMS till ett vanligt mobilnummer.

I Web SMS hamnar inkommande meddelanden i ett flöde tillsammans med dina skickade SMS vilket ger dig en god överblick över kommunikationen.

Med smart funktionalitet i SMS-flödet kan du med ett knapptryck svara på inkommande meddelanden och även markera dem som lästa för att du ska kunna ha koll på hanterade meddelanden.

SMS-kommunikation i alla former

Web SMS I kombination med någon av våra andra webbtjänster ger dig möjligheten att täcka alla dina kommunikationsbehov, oavsett om du behöver skicka SMS med information till en enskild mottagare eller om du vill skicka ut en SMS-kampanj till 100 000-tals mobilnummer samtidigt.

Skifta enkelt mellan tjänsterna genom app-väljaren och skicka information, påminnelser, bekräftelser, enkäter eller kampanjer till dina kontakter som du importerar i den gemensamma kontakt-tjänsten.

Vid stora volymer är du välkommen att kontakta oss så skickar vi en offert.

Hur fungerar SMS från datorn?

SMS från datorn innebär att du skickar SMS till ett eller flera mobilnummer via internet och din webbläsare. När du skickat SMS:et slussas det vidare till mobiloperatören och ut i mobilnätet tills det slutligen landar i mottagarens mobiltelefon, där det ser ut som ett helt vanligt SMS.

iP.1 erbjuder en rad flexibla SMS-tjänster som låter dig skicka SMS från datorn direkt till mobilnummer genom att ladda upp en excell-fil, eller genom import av nummer i vår smarta kontakt-tjänst. Med tidsinställda SMS kan du även planera i förväg och skicka i väg dina SMS på en specifik dag och tidpunkt.

Mängder av funktionalitet

Skicka SMS från datorn med Web SMS, en webbtjänst med 15 års erfarenhet bakom sig!

 • Kontakthantering
 • Tidsinställda SMS
 • Bifoga filer som länkar
 • Konversationer
 • Textmallar
 • Infoga kontaktdata
 • Emojis
 • dubbelriktad SMS-trafik
 • Avregistrering
 • Användarsystem
 • Textavsändare
 • Grupputskick
 • Virtuella mobilnummer

Vill du ha hjälp att komma igång?

Vill du ha hjälp att komma igång med SMS från datorn? Inga problem, vårt support-team är bara ett mail eller telefonsamtal iväg, så det är bara att höra av så guidar vi dig igenom våra tjänster!

Kontakta oss för mer info
Konversationer

Att skicka SMS från datorn erbjuder flera fördelar, inklusive:

Bred räckvidd:

SMS har en bred räckvidd eftersom det kan skickas till vilken mobil enhet som helst med SMS-funktioner, vilket gör det tillgängligt för en stor publik, oavsett vilken typ av telefon eller internetuppkoppling de har.

Omedelbar leverans

SMS levereras vanligtvis direkt eller inom några sekunder, vilket säkerställer att ditt meddelande når mottagaren omgående. Detta gör den till en idealisk kanal för tidskänslig eller brådskande kommunikation.

Hög öppningsfrekvens

SMS har betydligt högre öppningsfrekvens jämfört med andra kommunikationskanaler som e-post. Människor tenderar att öppna och läsa textmeddelanden snabbare, vilket ökar chanserna att ditt meddelande ses.

Direkt och personlig kommunikation

SMS låter dig skicka personliga meddelanden direkt till individer, vilket skapar en mer intim och en-till-en kommunikationsupplevelse. Detta kan öka kundernas engagemang och bygga starkare relationer.