SMS Marketing service icon

SMS marknadsföring på det enkla sättet

Capacity SMS låter dig skicka SMS marknadsföring till hundratusen-tals mottagare samtidigt via ett smidigt och enkelt webbgränssnitt.

Testa kostnadsfritt

Ladda upp dina nummer, skriv ditt meddelande och tryck på skicka, sedan är det klart! SMS marknadsföring ska vara enkelt, med Capacity SMS blir det superenkelt!

SMS marknadsföring är en personlig kanal

Bli personlig i din marknadsföring

SMS marknadsföring är både enkelt och kostnadseffektivt, särskillt med ett verktyg som Capacity SMS. Med några knapptryck har du skapat en personlig SMS kampanj tack vare smarta kopplingar till kontaktappen.

Infoga för- och Efternamn, skostorlekar, favoritplagg- varumärken, det är bara fantasin och din kunskap om dina kunder som sätter gränserna!

Känn dig trygg i din marknadsföring

Vi på iP.1 tror på din och dina kunders integritet. Vårt system är GDPR-säkrat från top till tå och vi delar inte med oss av dina eller dina kunders uppgifter.

Med ett smart lagringssystem kan du själv bestämma hur länge vi ska lagra dina kampanjer eller SMS och du har själv kontrollen över dina kontakter som du sparar i våra system.

Låt SMS marknadsföring Boosta din försäljning

Ett SMS läses inom 90 sekunder av 90% av de som tar emot ditt meddelande.

Ingen annan kanal har den genomträngningen som SMS har, vilket gör det till en utmärkt försäljningskanal! Genom våra smarta landningssidor kan du dessutom komma ännu närmare kunden med ditt erbjudande!

Effektiv hantering av mobilnummer

Med vårt kontaktsystem kan du skapa etiketter för dina mobilnummer så att du enkelt kan marknadsföra på målgruppsnivå.

Du har också möjlighet ladda upp en fil (Kommaseparerad, excel etc.) med dina mobilnummer för att nå ut på nolltid.

SMS marknadsföring på dina villkor!

Capacity SMS är fylld med smart funktionalitet för att du ska kunna marknadsföra via SMS på dina dina villkor!

  • Schemaläggning
  • Kontaktsystem
  • Smart templating
  • Avregistrering
  • dubbelriktad SMS-trafik
  • Landningssidor
  • Kampanjstatistik
  • Mottagare via fil
  • Textavsändare
  • Anpassning målgrupp

Nu kan du även skicka SMS-kampanjer till amerikanska nummer!

När det kommer till SMS och marknadsföring via SMS i U.S.A så finns det lite speciella regler man måste följa. Genom att öppna formuläret kan du beställa SMS-kampanjer som kan skickas till samtliga Nordamerikanska operatörer

Skapa ditt egna unika marknadsförings content med landningssidor i Capacity SMS

Låt ditt varumärke tala för sig själv genom att skapa ditt egna unika content i Capacity SMS smarta kampanj-editor. Nu kan du skapa mobilanpassa landningssidor för dina kampanjer enligt din grafiska profil.

Läs mer om landningssidor
ikon för landningssidor

Så enkelt är det!

Ladda upp dina kontakter, komponera ditt marknadsföringsbudskap och tryck på skicka!

Kika gärna på videon här bredvid för att se hur enkelt det är att skapa en SMS-kampanj med hjälp av textmallar och kontakt-etiketter.

"Vi har samarbetat med iP.1 på den Svenska marknaden sedan 2014 och i Italien hade vi vår första SMS-kampanj 2018. Vi skickar årligen ett antal SMS-kampanjer till våra kunder. SMS är ett väldigt viktigt verktyg för oss för att att öka orderfrekvens och försäljning. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med iP.1. De har en hög expertis på området och såväl rekommendationer som servicekvalité håller en excellent nivå"

Ulrike Gode - Senior Manager, Sonja Paulus - Marketing Manager, Sieh An

Vad ska jag tänka på när jag marknadsför via SMS?

SMS kampanj målgrupp

Skapa din egen målgrupp genom vårt Wordpress-plugin

Det ska vara enkelt att marknadsföra! Med vårt kontaktformulär för Wordpress kan du enkelt samla in nummer och skapa dina egna målgrupper för dina SMS-kampanjer.

Gå till Wordpress-pluginet