Web SMS

SMS Marknadsföring

Att utföra SMS-marknadsföring eller skicka stora volymer av SMS har tidigare krävt en hel del tekniskt förarbete. Kanske har en kontakt med en IT-avdelning behövts för varje utskick som i sin tur behövt lägga ner mycket jobb för att möjliggöra utskicket. Det slipper du nu! Med vår nya tjänst Capacity SMS kan du själv göra det snabbt, smidigt och enkelt. Faktum är att Capacity SMS är en av få helt webbaserade SMS-tjänster som klarar att hantera hundratusentals SMS. Allt som du behöver finns samlat i verktygets webgränssnitt. Det är bara att importera alla kontakter och köra igång.

Anpassa efter målgrupper

Efter att ha importerat alla kontakter till Capacity SMS så kan de lätt grupperas via smidiga taggar. Det möjliggör exempelvis att du kan skapa marknadskampanjer snabbt utifrån dina olika målgrupper. Det går också att filtrera på taggnivå och därmed skapa kampanjer som plockar ut kontakter från dina målgrupper utifrån kampanjinriktningen.

Användningsområden för Capacity SMS

En smart och effektiv SMS-tjänst med många användningsområden. Du kan till exempel:

  • Skicka supermånga SMS direkt från din webbläsare
  • Skicka ut SMS-kampanjer på exakt målgruppsnivå
  • Skicka ut inbjudningar till event
  • Skicka ut rabattkoder och specialerbjudanden
Skapa ett konstnadsfritt testkonto

Valfri avsändare - Text som avsändarnamn. 3 - 11 tecken, A - Z, 0 - 9.

Importera dina nummer - Importera dina nummer från exempelvis Excel med vår smarta import-guide.

Obegränsat antal användare - Möjlighet att lägga till obegränsat antal användare med olika behörightesnivåer.

Text-mallar - Skapa färdiga textmallar och återanvänd.

Tidsinställda SMS - Bestäm datum och tid då SMS:et ska skickas.

Avregistrering - Låt dina mottagare avregistrera sig från framtida utskick via inkommande SMS.

SMS Dashboard - Ingående statistik över dina skickade SMS.

Integrera i eget system - Med ett konto får du även tillgång till vårt API kostnadsfritt.

Håll ditt nummerregister ”up to date”

Capacity SMS ger dig möjlighet att städa ditt nummerregister. Genom att i importverktyget välja aktuell landskod, får du feedback på telefonnummer som inte fungerar och på så sätt hålls din kontaktlista fri från felaktiga mobilnummer.

Skapa mallar och tidsinställda utskick

Det enkla och användarvänliga gränssnittet i Capacity SMS innehåller även ett verktyg för att skapa återanvändbara mallar för SMS-texter. Du kan också kategorisera dina mallar för att på så vis få en god överblick över dina marknadsföringsbudskap. Självklart kan du ange ditt företagsnamn som avsändare och även skifta avsändare i dina olika utskick. Dina mottagare har också möjligheten till att enkelt kunna avregistrera sig via vändande SMS.

Via Capacity SMS kan du så klart också schemalägga dina utskick och även skapa tidsfönster för att undvika att SMS går ut till dina kunder under vissa tider, exempelvis sena kvällar, nätter eller tidiga mornar.

Få kontroll över utfallet

Capacity SMS levererar överblickbar statistik på dina kampanjer. På ett enkelt sätt presenteras hur många SMS som kommit fram, samt hur många av dina nummer som är inaktuella eller trasiga.

Vår SMS-tjänst bygger på ett SMS-saldo

Man fyller på ett konto med ett lämpligt SMS-saldo som sedan varje SMS dras ifrån

Kontot kan sedan användas för alla våra tjänster. Styckpriset per SMS beror på hur mycket saldo du fyller på eller vilken kontotyp du väljer.