SMS når fram på riktigt

Nå fram med ditt budskap
- var kunden än är

SMS referens Jula SMS referens Länsförsäkringar SMS referens Tele2 SMS referens Interflora SMS referens Ericsson SMS referens Resia
Skicka SMS från datorn
Webb-SMS

SMS från datorn


Skicka SMS från datorn den enkla vägen!

Om du är nyfiken på möjligheterna till effektiv masskommunikation genom att skicka SMS från datorn, så är Webb-SMS rätta ingången för dig. Inga abonnemang, inga bindningar, inget att installera – bara ett lågt styckpris och en SMS-tjänst av hög kvalitet! Du går enkelt in på vår webbplats och skickar SMS online direkt från din webbläsare.


Oändliga möjligheter

Möjligheterna med en SMS-tjänst som kontaktväg är oändliga. Du kan till exempel:

  • Skicka SMS online direkt från din webbläsare
  • Skicka ut inbjudningar till event
  • Skicka ut rabattkoder och specialerbjudanden
  • Bekräfta beställningar
  • Avisera leveranser
  • Påminn om obetalda fakturor innan de börjar kosta

Skicka och ta emot SMS

Om du vill kunna ta emot SMS, så är våra virtuella nummer utmärkta för dig. Vårt system ger dig möjligheten att ta emot SMS direkt i vår webb-applikation, via en e-postadress eller en URL vid integrationer. Vill du ta emot din inkommande SMS-trafik i mobilen? Använd ditt eget mobilnummer som avsändare när du skickar SMS!


0 Exkl. moms 0

SMS-saldo

För att skicka SMS krävs ett SMS-saldo. Varje SMS dras från ditt saldo. När saldot är slut väljer du själv om du vill fylla på det eller ej.


Välj land


Välj ett lämpligt SMS-saldo genom att dra i reglaget


/SMS

Extratjänster

Du kan välja mellan en rad smarta extratjänster till ditt konto, så som Valfri avsändare, virtuellt mobilnummer för att ta emot SMS etc.


Välj extratjänster

Dina uppgifter

Slutför din beställning genom att fylla i kontaktuppgifter samt företagsuppgifter. Välj sedan betalningssätt och tryck på "Lägg beställning".


Kontaktperson/användare

företagsuppgifter

Att betala

0


Betala enkelt och smidigt med faktura. Observera att faktura köp kräver en manuell kontroll och det kan ta upp till 24 timmar innan din order aktiveras.

Betala säkert och smidigt med kort. Vi använder betalningslösningar från Skrill. Du kommer att slusas vidare till vår betalningssida.Driv trafik till din app med SMS

Att driva trafik till sina nedladdningsbara appar är ett måste för en app-utvecklare. SMS är en perfekt bärare för direktlänkar till dina appar som du distribuerar via exempelvis Play Store eller App store.

Uppdatering av betalkorts-information

Säkerställ att dina kunders betalningsuppgifter är aktuella genom att skicka SMS-notifiering när deras betalkortsinformation behöver uppdateras.

SMS-notifiering vid färdig reparation

Spara lagerutrymme genom att skicka ut SMS-notifieringar direkt när en produkt är färdig att hämta efter exempelvis en reparation.

Rabattkoder och erbjudanden via SMS

Skicka ut personliga erbjudanden och rabattkoder till dina trogna kunder med hjälp av smarta SMS-funktioner.


Kvalitet är allt

Vi vill erbjuda den bästa kvaliteten till det bästa möjliga priset. Därför har vi satsat på ett mycket stabilt system och en SMS-tjänst med de ledande operatörerna där SMS inte fastnar på vägen utan kommer fram på kortast möjliga tid. Fria leveransrapporter och kostnadsfria inkommande SMS är andra självklarheter.

En SMS-tjänst för alla

Våra SMS-tjänster bygger på våra kunders önskemål och idéer vilket resulterar i ett mångsidigt verktyg, för både integration i eget system samt för att skicka SMS direkt via nätet i vår användarvänliga webb-applikation. Skicka SMS via datorn på bara några sekunder, eller skapa ett tidsinställt utskick till en större grupp.

Importera dina nummer

Med vårt kontakthanterings-system kan du enkelt skapa och importera större mängder av nummer för att underlätta ditt arbete. Du kan även snabbt och smidigt skapa personliga SMS-utskick genom att koppla dina kontakters för- och efternamn direkt till ditt SMS-utskick, både genom återanvändbara mallar och när du skriver dina SMS-texter on the fly!


SMS-tjänst referenser

Det här behöver du:

Ett konto med SMS-saldo.

Med ett kostnadsfritt testkonto får du tillgång till våra tjänster utan några som helst köpförbindelser. Skapa ditt testkonto här

I vår externa webbshop hittar du alla våra tjänster samt priser. Du kan enkelt skapa ditt konto och vara igång på några minuter. Gå till webbshopen.