SMS når fram på riktigt

Nå fram med ditt budskap
- var kunden än är

Skicka SMS från datorn
Webb-SMS

Webb-SMS - SMS från datorn


Prova på SMS den enkla vägen!

Om du är nyfiken på möjligheterna till effektiv masskommunikation med SMS från datorn, så är Webb-SMS rätta ingången för dig. Inga abonnemang, inga bindningar, inget att installera – bara ett lågt styckpris och hög kvalitet! Du går enkelt in på vår webbplats och skickar dina SMS från datorn.


Oändliga möjligheter

Möjligheterna med SMS från datorn som kontaktväg är oändliga. Du kan till exempel:

  • Skicka ut inbjudningar till event
  • Skicka ut rabattkoder och specialerbjudanden
  • Bekräfta beställningar
  • Avisera leveranser
  • Påminn om obetalda fakturor innan de börjar kosta

Kvalitet är allt

Vi vill erbjuda den bästa kvaliteten till det bästa möjliga priset. Därför har vi satsat på ett mycket stabilt system med de ledande operatörerna där SMS inte fastnar på vägen utan kommer fram på kortast möjliga tid. Fria leveransrapporter och kostnadsfria inkommande SMS är andra självklarheter.

En SMS-tjänst för alla

Vår SMS-tjänst bygger på våra kunders önskemål och idéer vilket resulterar i ett mångsidigt verktyg, för både integration i eget system samt för att skicka SMS direkt via nätet i vår användarvänliga webb-applikation. Skicka snabba enkla SMS på bara några sekunder, eller skapa ett tidsinställt utskick till en större grupp.

Importera dina nummer

Med vårt kontakthanterings-system kan du enkelt skapa och importera större mängder av nummer för att udnerlätta ditt arbete. Du kan även snabbt och smidigt skapa personliga SMS-utskick genom att koppla dina kontakters för- och efternamn direkt till ditt SMS-utskick, både genom återanvändbara mallar och när du skriver dina SMS-texter on the fly!

Det här behöver du:

Ett konto med SMS-saldo.

Nedan hittar du två olika startpaket. Du kan alltid utöka ditt konto i efterhand med andra tilläggstjänser eller mer SMS-saldo samt få ett lägre styckpris på dina SMS. För att skräddarsy ditt konto, besök vår externa webbshop.


SMS-paket

Skicka SMS

Det här paketet är utformat för dig som enbart vill skicka SMS från datorn. I paketet ingår ett SMS-saldo och valfri avsändare, 3 - 11 tecken, där du exempelvis kan använda ditt företagsnamn som avsändare.
  • Valfri avsändare - 495 kr
  • SMS-saldo 2000 kr - 0.49 kr/SMS

Totalt: 2495 kr (Exkl. moms)


sms-paket

Skicka & Ta emot SMS

Det här paketet är perfekt för dig som vill både skicka och ta emot SMS från datorn. I paketet ingår ett SMS-saldo och ett SMS-nummer som avsändare, som tillåter mottagaren att svara på dina SMS. Mottagarnumret har 12 månaders bindnignstid, 3 månaders uppsägningstid och förlängs automatiskt med 1 år i taget.
  • Virtuellt nummer (11 siffror) - 995 kr/år
  • SMS-saldo 2000 kr - 0.49 kr/SMS

Totalt: 2995 kr (Exkl. moms)


Fler paketlösningar